Alguns motius per apuntar-te a aquest cap de setmana de Benestar…

retir3.png

Ja són vàries les persones que m’han preguntat per aquesta activitat : el cert és que no em costa gaire de convéncer-les, però totes ténen en comú els “obstacles” que els impedeixen de seguir els seus desitjos i apuntar-se sense més. Per si de cas, et passa a tu, que ara mateix llegeixes aquest post, et dono alguns motius pels quals penso que aquest “retir” de cap de setmana pensat per a mares i pares amb fills amb discapacitat et pot anar molt bé:

“Sortir” de la rutina et pot donar una nova perspectiva

No pateixis, probablement, el dilluns tot continuarà igual, però probablement tu t’ho miris diferent. No és el mateix mirar-se un quadre a un pam de distància que a un parell de metres, oi? doncs l’efecte és més o menys aquest.

Aquesta distància també et pot donar l’oportunitat d’ordenar els teus pensaments. Potser (només potser) això et pugui ajudar a reconèixer el que és realment important i què no ho és tant. A valorar el que tens i sentir-te agraït/da per això.

Què hi ha més important que cuidar-te de tu?

Sí, probablement estiguis pensant en els teus fills, la teva família, les teves responsabilitats…però què pot passar si et dones la mateixa importància que tenen per a tu les persones que més estimes? (la mateixa, eh? no cal que sigui més).

Aquest cap de setmana és per això, perque aprenguis a cuidar de tu: a relaxar-te, a gaudir del silenci, de passejades…un temps sense presses ni obligacions. Veuràs que bé que et senta estar amb tu i quan tornis a casa, la teva família es beneficiarà del teu benestar.

Aprendràs eines que et seran molt utils per sempre més

A més de comprendre els aspectes més importants del Benestar de les persones, tindràs l’oportunitat de Practicar i aprendre algunes tècniques que et seran molt útils després a casa: a respirar de manera conscient, a meditar, a caminar amb atenció plena, a relaxar-te…

També podràs probar d’altres coses (que potser t’agradin o no) con el Ioga, menjar vegetarià, el silenci…

 

De moment, et deixo amb aquests 3 motius perque hi pensis…d’aquí a uns dies més!!!

PD/ Si ja ho tens clar, no hi donis més voltes i inscriu-te, les places són limitades. Fes-ho AQUÍ

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s