És Nadal

 

per-nadal-fes-te-el-millor-regal

I la meva proposta és que aprofitis aquesta idea que hi ha en el aire de que “és el moment per a fer regals”, de recordar-te de les persones amb les que estàs agraït /da o que estimes…per a pensar en la persona més important que hi ha a la teva vida (segur, no m’equivoco!): TU MATEIX/A.

Quant de temps fa que no seus amb tu i t’escoltes? o que et preguntes “què necessites?”o et dius alguna cosa amable, o t’animes perquè ho tens realment difícil???

Doncs ara tens l’oportunitat: bloqueja a la teva agenda el cap de setmana de l’11 i 12 de març i vine al cap de setmana de Mindfulness que estic preparant per a tu: per respirar, per estar només amb tu, per cuidar-te, per aprendre a mantenir l’equilibri quan les coses (o tu mateix/a) es desborden. Fes-ho ara! si aquest missatge et ressona perquè ja sabem el que passarà més endavant: t’apareixeran 1000 excuses per no fer-ho: massa responsabilitats, massacoses a fer, massa obligacions, massa cansament…Inscriu-te ara!!!

O fes-li aquest regal a algu que penses que el necessita. Jo et prepararé si vols un val que només hauràs d’imprimir i donar.

Les inscripcions estan obertes AQUÍ i trobaràs més informació AQUÍ

Bon Nadal!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s